Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Kanat skorsı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara derece kaliteli bir gereç ile binalacak üretimlerde yangın kapısı hediyeı belirlenebilmektedir.

üste, ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, akla yatkın şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en iyi yükselmek politikamıza orantılı olacak şekilde üretilir.

Dünya kattaki dükkân ve benzeri yerlerde nefer skorsı 50’nin altında ve kaçış uzaklığı en ırak noktadan dış ortama oluşturulan kapıya olan uzaklık 25 m’den az ise, yapı dışına hiçbir çıkış kifayetli kabul edilir.

Yangın bapsı montajı baştan aşağı profesyonel şekilde mimarilması gereken ve imalatta birinci sınıf şekilde ortaya çıkan üründe suç örgülmaması müstelzim bir işlemlemdir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdiveni imalatında behemehâl her katta, kendiliğinden kapanabilen yangın kapısı bulundurmak zorunludur.

Düzenüminyum evet da güçlü malzemeden yapılır. Binaların caddeye vekil ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene görev verilir. Yararlanma açısından zorlamasız olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Kattaki konutların her birinin muhtevainden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması mukteza bileğildir.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe malik olması zımnında yangın çabucak insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu kapılar hariçya sahih ve kolayca açılabilen strüktürya sahiptir.

selam solgunyer bile bulunana getir depomuza çift kanat yahut bir numara kanat elimizde proje var ölçülere bakarak hediye verebilirsiniz gidip tespitte yapabilirseniz çok aciliyeti vardır çabucak hediye verilmesi önemle dileyiş olunur. bana numaradan düver olarak ulaşabilirsiniz

Yangın merdiven bapsı her açıdan Yangın Merdiveni Kapısı kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve hizmetaretler kullanılır.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara bakılırsa, yangın merdivenleri safi defa düzlükı 150 metrekare’den aşkın ve çabucak bir küme katmanı olan umumi binalarda, yan adeti 4’ten şu denli olan tüm kuruluşlaşmalarda yangın merdiveni konstrüksiyonlması zaruri kılınmıştır.

Report this wiki page